6 sfaturi SEO pe care trebuie să le cunoasteti

  • Home
  • Câteva sfaturi SEO importante

Aveți nevoie să îmbunătățiți traficul pe site-ul dvs. și să vă plasați în primele rezultate ale motoarelor de căutare, cum ar fi Google? În continuare, vă oferim cele mai eficiente sfaturi pentru a optimiza SEO pe site-ul dvs., asigurându-vă că obțineți rezultatele dorite.

Importanța poziționării SEO

Este fundamental să înțelegeți importanța SEO, mai ales într-un mediu competitiv. Fiind printre primele rezultate, sau cel puțin pe prima pagină, mărește semnificativ șansele ca vizitatorii să acceseze site-ul dvs.

Aspecte esențiale includ generarea de conținut relevant și de înaltă calitate, adaptat la cuvintele cheie căutate frecvent. Implementarea eficientă a strategiilor SEO contribuie la creșterea vizibilității și a traficului organic pe site.

6 sfaturi pentru a îmbunătăți SEO site-ului tău în 2024

Actualizați harta site-ului

sfaturi SEO

Harta site-ului este harta paginii dvs. web, cea care conține informații utile pentru crawler. Cu acest ultim termen ne referim la robotul care va cauta pe Internet paginile relevante pentru fiecare tip de cautare.

Prin urmare, dacă doriți ca Google să aibă o versiune mai recentă a site-ului dvs., primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să păstrați harta site-ului actualizată. Cu siguranță, de când ați creat site-ul până acum a crescut, a schimbat conținut și a adăugat lucruri noi.

Cu toate acestea, această muncă se face automat. De fiecare dată când site-ul dvs. încorporează o modificare, motorul de căutare o detectează și vă modifică harta. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să creați sitemap-ul original.

Rețineți, în acest sens, că actualizarea se va face ori de câte ori creați conținut nou, ștergeți pagini sau efectuați orice altă modificare.

Fiecare pagină trebuie să aibă un titlu și o meta descriere

În al doilea rând, și deși poate părea logic, nu uita că fiecare dintre paginile tale trebuie să aibă un titlu și o meta descriere.

Titlul va trebui să facă cunoscut cu ușurință ce vor găsi oamenii pe pagina ta. Va trebui să ai și cuvântul cheie principal, cel care va apărea în motoarele de căutare.

Metadescrierea este cea care va apărea sub titlu pe Google sau pe orice altă pagină de căutare.

Metadescrierea, la rândul ei, trebuie să fie specifică și concisă și, de asemenea, să ofere o imagine generală a ceea ce va fi pe site. Nu uitați să puneți cuvântul cheie în el.

Dacă optimizezi aceste două resurse și te asiguri că au cuvântul cheie cel mai căutat de utilizatori, SEO-ul site-ului tău se va îmbunătăți și vei apărea printre primele rezultate. Atunci va fi important ca, in cadrul site-ului, sa mentineti folosirea cuvintelor cheie si sa oferiti continut de calitate.

Asigurați-vă poziționarea SEO cu etichete de antet

În al treilea rând, este important să utilizați corect etichetele de antet. Cu alte cuvinte, va trebui să determinați care vor fi rubricile principale și care vor fi titlurile secundare.

H1 este cel mai important, iar cel mai puțin relevant este H6. Nu trebuie să săriți peste nicio etichetă. Dacă puneți H3, puteți reveni ulterior la H2, dar nu puneți H5, pentru că ați sparge structura. H1 ar trebui să apară o singură dată, deoarece este titlul principal.

Motoarele de căutare vor efectua următoarele operațiuni pe baza etichetelor:

1. Vor calcula relevanța, adică vor compara cuvintele pe care le-ați inclus în ele cu conținutul secțiunii. Ei vor verifica consistența cuvintelor cheie.

2. Vor verifica consistența cuvintelor cheie.

3. Vor acorda o atenție deosebită H1-ului și cuvintelor pe care le-ați folosit în acest titlu, pentru că va fi cel care va da naștere întregului conținut.

4. Vor lua în considerare experiența utilizatorului pe site-ul dvs. prin intermediul etichetelor de antet, care sunt una dintre componentele principale pentru o bună poziționare.

De asemenea, este important să evitați anumite acțiuni cu etichetele, cum ar fi saturarea lor cu cuvinte cheie, folosirea mai multor H1, incluzându-le ca text ascuns, repetarea lor pe diferite pagini sau potrivirea H1 și meta-descrierea.

sfaturi SEO

Ajutați motoarele de căutare să înțeleagă conținutul site-ului dvs

Organizați-vă conținutul în așa fel încât să fie ușor pentru motoarele de căutare să îl înțeleagă și, prin urmare, să vă plaseze pe poziții mai bune.

Multe situații împiedica motoarele de căutare să ia în considerare site-ul dvs. Printre acestea, dezvoltarea unui site web dezorganizat fără etichetele corespunzătoare, includerea de cuvinte cheie irelevante sau fără legătură cu conținutul sau, de exemplu, etichete bune asociate conținutului gol.

Prin urmare, luați în considerare totul, de la titluri la imagini și aspectul conținutului, link-uri, butoane și multe altele. Totul trebuie să fie ușor accesibil utilizatorului, util și ușor de înțeles.

recomandari SEO

Creați conținut util și interesant

După cum am menționat în paragraful anterior, conținutul trebuie să fie util și interesant.

Amintiți-vă că un utilizator caută mereu soluții la o întrebare care îl deranjează, iar dacă la ceea ce oferiți nu i se răspunde, va părăsi site-ul dvs. și va căuta concurența.

În acest fel, vei putea determina calea și conținutul ideal și vei îmbunătăți SEO-ul site-ului tău.

Ce să faci pentru a îmbunătăți SEO?

1. Actualizați-vă conținutul.

2. Structurați-vă conținutul pentru fragmente recomandate.

3. Creați conținut nou bazat pe cuvinte cheie cu concurență scăzută.

4. Obțineți backlink-uri de pe site-uri autorizate.

5. Optimizați imaginile.

6. Monitorizați valorile cu Google Analytics.

Cum să cauți cuvinte cheie pentru SEO?

Scrieți cuvintele cheie în motorul de căutare Google Keyword Planner.

Selectați toate cuvintele din foaia dvs. Google și copiați-le în opțiunea introduceți cuvintele cheie.

Selectați cuvintele cheie.

Cercetați din nou cuvintele cheie.

Selectați cuvintele cheie.

Obțineți sfaturi de la specialiști în poziționare SEO

La Agentia de marketing online Starchiojd avem o echipă de specialiști în poziționare SEO. Dacă aveți îndoieli, cel mai bine este să ne consultați pentru a obține cele mai bune rezultate și a evita orice probleme.

Ne puteam ocupa de revizuirea conținutului dvs. și a structurii site-ului dvs., oferindu-vă asistență tehnică, dezvoltarea conținutului, gestionarea campaniilor, analiza cuvintelor cheie și multe altele.

Acum, pentru a îmbunătăți poziționarea SEO a site-ului dvs., trebuie să luați în considerare multe puncte care depășesc crearea de conținut.

În acest sens, nu uitați de cuvintele cheie, gândiți-vă la o meta descriere scurtă și clară și structurați conținutul în funcție de etichete de antet care au legătură cu corpul textului. De asemenea, nu uitați să vă generați harta site-ului. Dacă aveți toate acestea în ordine, atunci site-ul dvs. va obține rezultate mai bune.

LTR RTL